dy e the më i madh hong kong bankat u targeted me distributed mohim e shërbim ddos sulmet më her...


dy e the më i madh hong kong bankat u targeted me distributed mohim e shërbim ddos sulmet më herët kjo javë nga i panjohur partitë kërkuar bitcoin ransoms
regional gazetë the standard raportuar se the bankë e kinë hong kong dhe the bankë e lindje azi u godit nga the sulmet fundit fundjavë një përfaqësues për bankë e kinë konfirmoi se the sulm mori vend më 9th mund thënë coindesk
me tona konstante monitoring mekanizëm dhe contingency masat në vend te siguruar the siguri dhe operacion e the companys website tona shërbime dhe klient informacion kam nuk qenë prekur nga the incident
the rast u raportuar te the hong kong polici
the bankë e lindje azi ka nuk përgjigje te kërkesa për koment nga shtyp kohë
një polici spokesperson tha the standard se ato prapa the sulm demanded pagesë në bitcoin vijues një fillestar ddos sulm gjatë që një website është flooded me i rëndësishëm amounts e falso trafik në urdhër te disrupt hyrje për tjetër users
the polici spokesperson tha the kërcënimeve përfshirë premtimet e të ardhmen sulmet
the raportet ardhur ditë pas the zhvatje grup dd4bc u fajësoi për një seri e ddos sulmet kundër organizations në zvicër i ri zealand dhe australi prompting një direkt paralajmërim nga një zviceran qeveri agjenci
dd4bc u cited si the burim e një valë e sulmet kundër disa e the botëve më i madh bitcoin mining pools më herët kjo vit si mirë një shumëllojshmëri e websites dhe shërbime lidhur me te dixhital currency


prapa te lajm