на argentinian Навивач на на класичен рок бенд кралица има стане...

на argentinian Навивач на на класичен рок бенд кралица има стане на прва корисникот да купуваат Ким со bitcoin преку entradafan според да на компанијата
launched во Април entradafan е на peer да peer онлајн билет marketplace бараат да се натпреварува со пазар лидер ticketek на најава на следниов начин entradafans одлука да прифати bitcoin преку на партнерство со processor bitpagos на argentinian bitcoin фирма дека им овозможува на merchants да прифати bitcoin како плаќање и спогоди fiat purchases во bitcoin
на вести себе доаѓа amid на особено активен време за bitcoin во argentina со bitcoin услуги фирма xapo ја Неодамна потпишан на договор со социјална мрежа taringa и медиумите outlets како како на ѕид улица весник и на нови york пати profiling на techs regional раст
entradafan директор rodrigo alvarez alluded да што е можеби bitcoins расте популарноста како на плаќање метод на во на регионот во на изјава додавање
ние одлучи да додадете оваа нови дигитален currency да нашите значи на плаќање поради да на големо прифаќање дека има е generated
на кралица концерт да да се одржа на 25th септември ќе види поранешна american idol ѕвезда Адам lambert пеење vocals за оригинални frontman Фреди mercury на позиција тој прва зеде до во 2011
да да се одржа на geba стадионот во buenos aires на датум е дел на на пет ноќ турнеја на на југ Америка дека ќе види на бенд headlining на отворање ноќ на на famed brazilian рок во Рио фестивал
кралица Адам lambert слика via flickr


назад да вести