një argentinian tifoz e the klasik shkëmb bandë mbretëreshë ka të bëhet the i parë klient te blej b...

një argentinian tifoz e the klasik shkëmb bandë mbretëreshë ka të bëhet the i parë klient te blej bileta me bitcoin përmes entradafan sipas te the kompani
launched në prill entradafan është një peer te peer online biletë marketplace kërkojnë te të konkurrojnë me treg udhëheqës ticketek the njoftim vijon entradafans vendim te pranoj bitcoin përmes një ortakëri me processor bitpagos një argentinian bitcoin firmë se lejon merchants te pranoj bitcoin si pagesë dhe zgjidhur fiat purchases në bitcoin
the lajm vetë vjen amid një veçanërisht aktiv kohë për bitcoin në argentina me bitcoin shërbime firmë xapo ka kohët e fundit nënshkruar një marrëveshje me social rrjet taringa dhe media outlets i tillë si the mur rrugë ditar dhe the i ri york herë profiling the techs regional rritje
entradafan drejtor rodrigo alvarez alluded te çfarë është ndoshta bitcoins rritje popullaritet si një pagesë metodë në the rajon në një deklarata duke shtuar
ne vendosur te shtoj kjo i ri dixhital currency te tona mjete e pagesë shkak te the i madh pranim se ka qenë generated
the mbretëreshë koncert te të mbajtur më 25th shtator do të shih ish- amerikan idol yll adami lambert të kënduar vocals për origjinal frontman freddie mercury një pozicion ai i parë mori lart në 2011
te të mbajtur në geba stadium në buenos aires the data është pjesë e një pesë natë turne e jug amerikë se do të shih the bandë headlining the hapje natë e the famed brazilian shkëmb në rio festival
mbretëreshë adami lambert imazh via flickr


prapa te lajm