një ish- rreth bordit anëtar është të qenë paditur nga the na securities dhe shkëmbim komision sec mbi d...
një ish- rreth bordit anëtar është të qenë paditur nga the na securities dhe shkëmbim komision sec mbi dyshuar investim mashtrim ajo ka qenë zbuloi
sipas te një 13th mund shtyp lirim unsealed nga the federal agjenci iftikar ahmed është i akuzuar e mashtrim dhe vete që kanë të bëjnë në lidhje me lisi investim partnerët
ahmed shërbeu si një i përgjithshëm partner në lisi që mori pjesë në qarqet 17m seri b raundi i
dy kompanitë tha te të nën the kontroll e ahmed iftikar ali ahmed i vetëm prop dhe unë cubed domains llc u quajtur si lehtësim defendants në the ankesa
55m në aseteve u i ngrirë për një jashtëzakonshme gjykatë urdhër
illicit fitime
ahmed është kuptohet te kam dha poshtë nga rreth s bordit e drejtorët pas një i veçantë sec kostum u ngritur në herët prill
ahmed u arrestuar dhe i akuzuar e pocketing më shumë se 1m në illicit fitime si një rezultat e insider tregti si raportuar në the kohë nga pasuri
the i ri sec ankesa outlined një seri e transactions gjatë që ahmed është tha te kam accrued afërsisht 27 5m
kjo total përfshin 18m se u unlawfully drejtuar drejt një bankë llogari dyshuar te të nën ahmeds kontroll vijues the përdorim e 20m te blerje 2m vlerë e aksioneve në një e tregti sipërmarrje
ahmed është gjithashtu tha te kam steered lisi fondet e në tjetër investments në që ai kishte një pronësisë interes se ai ka nuk disclose
the agjenci është gjithashtu ndjekin një broader gjykatë urdhër kundër the investor që përfshin shtese fines dhe dëm pagesat ajo tha
the sec është kërkojnë një paraprak injunction te vazhdoj the ngrirje e ahmeds aseteve dhe seeks te kam ahmed kthim e tij allegedly i sëmurë marrë gains me interes dhe paguaj civil monetary penalties
the i plotë ankesa mund të lexoj më poshtë
sec ankesa

imazhe via wikimedia shutterstock


prapa te lajm