xapo ka zyrtarisht relocated e saj korporatave selinë te zurich zvicër citing the countrys gjatë histo...

xapo ka zyrtarisht relocated e saj korporatave selinë te zurich zvicër citing the countrys gjatë histori e neutrality dhe stabilitet
the bitcoin shërbime dhe siguri firmë tha the tranzicion u vë në lëvizje tre muaj më parë në the kërkesë e shfrytëzues dhe se tani xapos operacionet në palo alto janë në the proces e të qenë reduktuar
si pjesë e the tranzicion xapo do të qira i ri financave dhe juridik stafi në the qendror evropian komb ndërsa ende mbajtjen një i vogël na prani
në intervistë xapo ceo wences casares kërkuar te pozicion the veprim si një se do thirrje te shfrytëzues që mbeten i shqetësuar për oversight e e tyre bitcoin pronat e dhe transactions
xapo indicated se e saj kompani representatives do tani fytyrë potencial fines dhe burg kohë për zbulim klient informacion pa pëlqim në të gjithë por select rrethanat
casares tha coindesk
kjo është nuk te facilitate krim kjo është te mbrojtur intimitet
atje janë disa shfrytëzues se do të sjell më shumë balances nëse ne bëj kjo dhe atje janë disa shfrytëzues që kam tha ne do të punë me ju nëse ju bëj kjo
casares tha se i mëparshëm përpjekjet nga the kompani te shok me zvicër u ndoshta nuk mjaft te inkurajoj këto shfrytëzues
xapo lëvizur e saj thellë të ftohtë ruajtje kërcim servers te një unspecified vend në the evropian komb në janar por vazhdueshme te fytyrë presion nga shfrytëzues për më shumë intimitet garanton casares tha
ne vendosur te bëj çfarë ata kishte qenë i kërkuar na te bëj për një ndërsa veprim tona kryesor kompani te zvicër dhe përfitim nga the safeguards casares shpjegoi
angazhim te siguri
ndërsa casares sugjeruar se xapo u primarily i interesuar në promoting user intimitet ai vuri në dukje se the kompani duhet të ende ndjek zviceran ligj
kjo përfshin monitoring transactions për potencial para laundering ilegal transactions dhe terrorist financing
nëse ne nuk mund të të provojë që ju janë ne zakon hapur një llogari për ju dhe nëse ju bëj diçka se duket dyshues ne do të raport ju casares tha
ende casares indicated se xapos shfrytëzues janë më shpesh duke përdorur e saj llogaritë primarily për ruajtje dhe siguri
ai vuri në dukje se shumë e e saj clientele kam kurrë bërë një bitcoin pagesë kuptim e saj pronat e janë primarily gjatë afat baste e i lartë neto vlerë shfrytëzues dhe familje zyrat
nëntëdhjetë gjashtë përqind e the coins se ne të mbajë në kujdestari janë në the duart e njerëz që janë mbajtjen ato coins si një investim casares vazhdueshme
the veprim te zvicër do të nuk coincide me ndonjë i rëndësishëm teknik upgrades te xapos kërcim ruajtje ofruar që do ende utilize siguri practices i tillë si multisig dhe offline privat kyç brez
derrkuc bankë imazh via shutterstock


prapa te lajm