princeton universitet profesor e kompjuter shkencë dhe publik punë ed felten ka bashkuar the e bardhë shtëpi ...
princeton universitet profesor e kompjuter shkencë dhe publik punë ed felten ka bashkuar the e bardhë shtëpi zyrë e shkencë dhe teknologji ku ai do të këshilloj president barack obama më politikë vendimet lidhur me te teknologji dhe innovation
the takim është notable për the dixhital currency industri dhënë feltens longstanding interes në bitcoin dhe the dixhital currencys publik ledger the blockchain
në përveç te shkrim më the subjekt felten gjithashtu mori pjesë në the i ri york bitlicense hearings mbajtur në janar 2014 ku ai paraqitur një moderate pamje e the teknologji se qëndroi në contrast te the më shumë agresive kritikë levied nga boston universitet profesor shenjë t williams
megjithëse e tij takim është the shumë e e tij profesional accomplishments felton mund megjithatë luaj një rol si the e bardhë shtëpi fillon te zanat politikë më financiar technologies i tillë si bitcoin
feltens takim si zëvendës shef teknologji oficer vijon një stint me the na federal tregtisë komision se filloi në 2011
imazh via princeton


prapa te lajm