denmark i bazuar bitcoin platformë coinify ka njoftoi e saj expansion brenda the i vetëm euro pages...


denmark i bazuar bitcoin platformë coinify ka njoftoi e saj expansion brenda the i vetëm euro pagesat zonë sepa rrjet enabling shfrytëzues në 34 vendet e te blej dhe shes the dixhital currency
sepa është një evropian bashkim eu pagesë integration skemë se aims te lehtësi euro denominated bankë transfers midis 28 eu anëtar vendet e si mirë si iceland norway liechtenstein zvicër monaco dhe san marino
i krishterë visti larsen shef financiar oficer në coinify tha coindesk
coinify ka dy operacion këmbët një për pagesë shërbim providers dhe një për traders
the expansion brenda the sepa rrjet është një lëvizje për mbështetës të dy the paguaj në dhe paguaj nga operacionet për të dy këmbët
në i thjeshtë kushtet ne mund tani veprim më të shpejtë dhe më të lirë
në përveç te e saj consumer karakteristika coinify lejon bizneset te pranoj bitcoin dhe marrin tjetër ditë zgjidhje në fiat currencies duke përfshirë euros dollarë dhe kroner midis tjetër currencies
the platformë gjithashtu ofron një prizë në që enables merchants tashmë duke përdorur bigcommerce magento shopify dhe woocommerce te integrate bitcoin pagesat
të ardhmen planet
larsen tha the kompani u planifikim te merr më më tej investim në the i dytë gjysmë e kjo vit
ne pres te rritje një i rëndësishëm sasi te të bëjë i sigurt se evropë do të të luajtur një kryesor rol në kjo i ri pagesë hapësirë
ne besoj se tona strategji më siguruar the tradicional pagesë shërbim providers me i dedikuar shërbim është tona mënyrë në te the treg ai shtuar
coinify njoftoi një farë financimit raundi i në shtator fundit vit me investim nga sipërmarrje kapital firmë farë kapital dhe startup accelerator accelerace
the total mbetet undisclosed
me the fondet e coinify fituar bitcoin nordic një bitcoin komisioner dhe the merchant shërbime formerly ofruar nga bitcoin internet pagesë sistemet bips
konkurs
me e saj evropian expansion coinify është hyn një hotly contested hapësirë konkurruese me të ndryshme bitcoin exchanges gjithashtu mbështetës sepa pagesat
san francisco i bazuar coinbase kohët e fundit njoftoi e saj expansion te the uk enabling shfrytëzues te shtoj euros te e tyre wallets duke përdorur sepa
the shkëmbim që tani shërben mbi 20 vendet e në evropë previously dërguar e saj bashkë founders brian armstrong dhe fred ehrsam më një turne e the rajon te takohen potencial shfrytëzues dhe promovuar the companys api te developers
bitcoin exchanges bitstamp dhe safello gjithashtu lejoj shfrytëzues te blerje bitcoin përmes sepa deposits
evropian hartë imazh via shutterstock


prapa te lajm