një biznes në jugore kaliforni u the objektiv e një polici crackdown fundit muaj në lidhje me dyshuar ...

një biznes në jugore kaliforni u the objektiv e një polici crackdown fundit muaj në lidhje me dyshuar kumar i lidhur te një alternativ cryptocurrency
shamrock social lojra dhe mining ndodhet në bakersfield kaliforni u raided nga lokal ligj zbatim zyrtarët e në vonë prill sipas te lokal lajm shërbim kbak kbfx
the bastisje duket te të lidhur me te një broader crackdown e kështu i quajtur sweepstakes cafes që critics assert enable i ri dhe unregulated forma e kumar por supporters them duhet të të konsiderohet një juridik formë e gaming
the kaliforni suprem gjykatë është aktualisht peshim një statewide ban më sweepstakes cafes
çfarë mund të unik për shamrock është se the kompani utilizes e saj vet altcoin shamrockcoin që sipas te një zyrtar website është billed si një social powered dixhital currency
një explanatory video shtetet se users mund vizitë special locations si the një në bakersfield te merr pjesë në the shamrockcoin mining proces
sipas te the video users mund fitoj shtesë payouts nga purchasing shamrockcoins që pastaj multiply the shpërblim nga processed blloqe
bakersfield polici departamenti rreshter joe grubbs tha në the kohë e the bastisje se investigators besoj para ndryshuar duart gjatë biznes orë një polici spokesperson tha the lajm shërbim se kompjuter hardware u seized gjatë the bastisje por se jo një u arrestuar
shamrock social lojra dhe mining mohuar se kumar kishte marrë vend në the bakersfield dyqan
avokat peter beckman tha në një intervistë me kbak kbfx se atje s jo element e shans te shamrocks lojra
megjithatë shamrock sparked controversy midis bakersfield banorëve kur ajo hapur në marsh me disa critics i shqetësuar se the dyqan do kontribuoj te lokal krim
as shamrock social lojra dhe mining as lokal ligj zbatim zyrtarët e përgjigj te kërkesa për koment
polici makinë dritat imazh via shutterstock


prapa te lajm