mit dixhital currency nismë drejtor brian forde ka lëshuar një i ri blog post në që ai aims te b...


mit dixhital currency nismë drejtor brian forde ka lëshuar një i ri blog post në që ai aims te barazim vëmendje te katër kritik flaws në the qasje kështu larg marrë nga the shtet e i ri york te regulate the dixhital currency industri
që vjen një muaj pas e tij takim te the pozicion the copë gjen forde kërkojnë te zë the kryesor na universitys interes në bitcoin dhe the blockchain si technologies se mund të kontribuoj te the global mirë
the dci u njoftoi në prill vijues një vit e shtese grassroots përpjekjet më kompleks
ndoshta më notably forde contended se the regulation në fund të fundit enacted nga the i ri york shtet departamenti e financiar shërbime nydfs duhet të strive te ndihmë rritet dhe i pjekur the industri më tepër se thjesht mbrojtjen e consumers
forde shkruante
nëse regulation është e bërë e drejtë ajo do të increase investim në dixhital currency startups krijuar punë dhe lejoj consumers te marrin prerje buzë financiar shërbime e the të ardhmen më të shpejtë dhe sigurt
forde shkoi më te argumentojnë se si the i parë na shtet te zanat një specifik regulatory framework për the industri i ri yorks bitlicense është midis the më i rëndësishëm rregulla globally influencing zhvillim të dy në the na dhe abroad
megjithatë ai paralajmëroi se në e saj aktual shtet the masë replication e the bitlicense do gjasa impose konsiderueshme burdens më të gjithë por the më mirë funded kompanitë
bitcoin backwater
midis the çështje paraqitur nga forde është the fakt se nën the aktual guidelines bitcoin kompanitë operativ në i ri york do duhet te kam të gjithë app updates miratuar
the proces ai contended do i ngadalshëm poshtë karakteristika dhe fixes dhe ana i ri york në the bitcoin backwater e the na
forde gjithashtu tërhoqi vëmendje te një provision se do mandate bitcoin dhe dixhital currency startups marrin miratim nëse ata kërkuar te jap larg më shumë se 10 e e tyre kompani te investitorët
nëse aplikuar en masse ai argumentuar kjo do do të thotë startups mund të duhet i tillë approvals në të gjithë 50 shtetet te i sigurt pune kapital
i ri yorks qasje te regulation megjithatë tashmë qëndron në contrast te shtetet duke përfshirë vermont dhe veri carolina që kam marrë hapa te regulate the industri nën existing regulation
the duhet për startups te potencialisht undergo i ngjashëm trajtim në tjetër shtetet përsëri emerged kur forde cited si the bitlicense do në efekt kërkojnë dy licenses një para transmetues leje dhe një shtet specifik leje
përsëritjen histori
më në fund forde i quajtur më the nydfs te barazim më the histori e the internet kur duke e bërë e saj përfundimtar adjustments te the faturë regulating internet shërbim providers isps nuk web browsers ose në tjetër fjalë kompanitë se kontroll fondet e dhe janë nuk i pastër teknologji operacionet
i ngjashëm te një isp the controller e aseteve është ku the transferim e para ndodh dhe ata mund të sigurojë the informacion nevojshme te adresë potencial para laundering ose illicit përdor forde shpjegoi
forde përfundoi e tij deklaratat me një thirrje e patriotism inkurajues the nydfs te përqafojë the falas treg ideals e amerikë nga krijimin e një i shëndetshëm por konkurrues landscape për bitcoin dhe blockchain startups
nëse ndryshime te the propozuar bitlicense janë nuk bërë vetëm një grusht e the më mirë funded kompanitë do të mbijetuar nuk sepse ata janë siguruar the më mirë produkt ose shërbim por sepse ata kam hyrje te the më para forde vazhdueshme duke shtuar
dhe se s nuk the konkurrues mjedis se creates the botë ndryshim startups për që amerikë është i njohur
mit imazh via wikipedia


prapa te lajm