· ripple laboratoreve ka i caktuar ish- yahoo dhe aol ish ...
· bitcoin blerje shërbim brawker ka njoftoi th ...
· update 17th prill 2015 10 36 kaspersky laborator ka ...
· coinone ka të bëhet the i parë bitcoin shkëmbim në ...
· the i ri york shtet departamenti e financiar serv ...
· kentucky senator dhe republikan presidencial mund ...
· the internet orë themel iwf është planifikim ...
· mit media laborator ka njoftoi the nisur e dixhital ...
· the dixhital currency këshill dcc njoftoi ajo ...
· një regional rusisht gjykatë ka overturned një decis ...<<<--- --->>>